Roadtrip-Enzo-Knol

Enzo Knols ‘Amazing Roadtrip’ door Kroatië en Slovenië

Alles wat je wil weten over Enzo’s Roadtrip

Enzo Knol gaat niet op vakantie. Enzo Knol gaat op Roadtrip. Voor hem geen relaxed ligbedje aan de rand van een zwembad. Wel een bijna-doodervaring aan de rand van een meedogenloze afgrond. Geen ontspannen weekje sightseeën. Maar ziplinen, raften en giftige schorpioenvissen vangen. In een gruwelijk mooi landschap, ook dat nog!

Enzo, Myron, Daniël en Francis gingen deze zomer met Vacansoleil naar Kroatië en Slovenië. Ze checkten er de beste campings en de meest Instagrammable locaties. En … de vetste activiteiten voor op je bucketlist. Dit blog neemt je mee op hun camping roadtrip, langs alle haarspelbochten, daredevil-activiteiten en breathtaking views.

Meer lezen

populairste-campings-2020

Onze 11 meest populaire campings van 2020

Heb jij nog herinneringen aan vorige zomer? De twijfel of je wel op vakantie kon, of de maatregelen geen roet in het eten zouden gooien en uiteindelijk toch een geweldige zomervakantie? De coronazomer van 2020 was spannend, voor ons en voor jou als onze gast. Gelukkig hebben we uiteindelijk heel veel gasten blij kunnen maken met een geweldige zomer op één van onze campings.

Dit jaar was het opnieuw spannend, lockdown, gesloten grenzen, code oranje. Kunnen we wel op vakantie? Ja! We mogen weer, maar wat wordt dit jaar de bestemming? Om je een handje te helpen bij die vraag hebben we onze meest populaire campings van 2020 op een rij gezet.

Meer lezen

Sportief Ligurië: wandel-, fiets- en strandpret aan de Bloemenrivièra 

De leukste acitiviteiten voor het hele gezin aan de Bloemenrivièra 

Deze gastblog is geschreven door Il Gironale

In de koele ochtend spring je op de MTB of trek je de wandelschoenen aan. Na een uitdagende tocht door de schitterende natuur, beloon je jezelf en het gezin met een warme duik in het zwembad of de zee. ‘s Avonds flanneer je in een gezellig kustplaatsje over de boulevard en geniet je van de beste pasta Pesto die je ooit hebt geproefd… Waar? Ligurië, de Italiaanse Bloemenrivièra!

Meer lezen