Wij zetten de 6 voordelen van een campingvakantie in de meivakantie voor je op een rij.

De 6 voordelen van de meivakantie

Geniet 6x zo goed van deze extra vakantie!

Heerlijk de meivakantie… een echte vakantie tussendoor. En doordat Hemelvaart en Koningsdag gunstig vallen, hebben veel scholen zelfs 2 of 3 weken vakantie. Wat moet je toch doen met al die vakantiedagen… Ertussenuit gaan! De campings zijn open, je verblijf is vaak extra voordelig en op de vakantiebestemmingen heb je álle ruimte omdat het hier in het voorjaar minder druk is.

Alle voordelen van een vakantie in de meivakantie? Die vind je hier op een rijtje:

Voordeel 1: voordelig

We blijven Nederlanders… Een voordelige vakantie, dat wil toch iedereen? In de meivakantie profiteer je op veel campings van voordeel. Start die auto maar!

Voordeel 2: Lekker rustig

In de meivakantie geen handdoekje leggen, maar rustig baantjes trekken in het zwembad. Boek nu je camping voor de meivakantie bij Vacansoleil.

Nog niet iedereen kent de voordelen van de meivakantie. Daarom is het een stuk rustiger op de camping. In de meivakantie kun je: rustig baantjes trekken in het zwembad en een uitgebreide fotosessie houden bij dat mooie kasteeltje!

Voordeel 3: Meer zonneschijn

Met een beetje geluk komt dat voorjaarszonnetje nog wel. Maar, wil je échte zonnestralen? Dan ga je naar Zuid-Frankrijk, Italië of Spanje! Heerlijk toch, lekker in het zwembad plonzen, dineren op de veranda of smullen van een ijsje op het terras. Dat is beter dan een kop koffie in een dikke trui! 🙂

Voordeel 4: Weg van de sleur

Doorbreek de sleur met de meivakantie! De zomervakantie duurt nog zo lang, boek een weekje weg in de meivakantie!

Zien jouw dagen er hetzelfde uit? Duurt het aftellen tot de zomervakantie jou te lang? Doorbreek die sleur gewoon nú al. Boek je een meivakantie buiten de deur, dan kan je voorpret meteen beginnen. En ná deze vakantie begin je weer met aftellen tot de zomervakantie!

Voordeel 5: Je racet vliegensvlug over Route de Soleil

“Je bent op vakantie, zodra je in de auto stapt!” Ook zo’n hekel aan deze uitspraak als je weer eens vast staat op de Route de Soleil? In de meivakantie rijd je filevrij naar Zuid-Frankrijk… dán begrijp je wel waar deze uitspraak vandaan komt 😉

Voordeel 6: Beste temperatuur voor een stedentrip!

De meivakantie is de ideale reisperiode voor een stedentrip naar bijvoorbeeld Rome!

Staan Rome, Barcelona en Florence al jaren op jouw wensenlijst, maar zie je op tegen de hoge temperaturen in juli en augustus? De meivakantie is de ideale reisperiode voor deze steden! In mei is het zonnetje aangenaam. Je kunt ervan genieten, óók als je aan het zwembad in de zon ligt, met de auto ergens naartoe reist en een wandeling maakt door het bruisende centrum van de stad. En het mooie is: overdag ontdek je comfortabel de complete stad en ’s avonds kom je weer helemaal tot rust op de camping. Zie jij zo’n zonnige citytrip in mei wel zitten? Bekijk hier al onze citycampings.

Waar ga jij in de meivakantie 6x zo goed genieten op de camping? Neem een kijkje tussen alle Vacansoleil-aanbiedingen voor de beste campingdeals.

Fijne vakantie alvast! 😊

Geïnspireerd? Lees dan ook deze blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.