Vier de lange weekenden en je meivakantie op een Vacansoleil camping!

De zomervakantie, daar gaan we toch niet op wachten!

Het is maar een rare winter dit jaar. Koud, buitengewoon warm en heel veel regen. Als de wekker gaat is het nog pikdonker, als je ’s avonds weer thuiskomt ook en de goede voornemens van ruim een maand geleden zijn ook al mislukt. Je zou er bijna mistroostig van worden…We zijn alweer toe aan vakantie. Maar die zomervakantie is nog zó ver weg! Wat nu?

“Je hebt behoefte aan een leuk vooruitzicht, een vakantie bijvoorbeeld!”

Het kan dan nog wel heel lang duren voor die zomervakantie in zicht is, maar daar gaan we toch zeker niet op wachten? We hebben veel lange weekenden in het vooruitzicht en daar moet je van genieten! Wat dacht je ervan om het paasweekend bij Parijs te vieren, of tijdens Hemelvaart te wandelen of fietsen door de Luxemburgse heuvels? En hebben de kinderen twee weken meivakantie? Dan rijd je op je gemakje naar Zuid-Frankrijk om alvast wat vitamine D op te doen in dat heerlijke Franse voorjaarszonnetje.

 

Pasen, Pinksteren en HemelvaartVerblijf op camping Le Chêne Gris bij Parijs met Hemelvaart, Pasen of Pinksteren

De lange weekenden zijn ideaal voor een korte vakantie op maximaal zo’n 500 kilometer rijden (vanaf Utrecht gemeten). En het aanbod campings dichtbij is behoorlijk groot bij Vacansoleil. Denk aan bestemmingen als Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en bijvoorbeeld Parijs. Camping Le Chêne Gris ligt bij die stad van de liefde, maar ook op 20 minuutjes rijden van Disneyland® Paris. Een feest voor de hele familie! Campingmedewerker Rick is inmiddels een expert en deelt zijn tips en tricks hier.
Liever naar een camping in één van de andere dichtbij bestemmingen? Bekijk ze hier.

 

Meivakantie

Veel scholen hebben dit jaar twee weken meivakantie. Zijn jouw kinderen één van de gelukkigen? Dan jij ook! Zoek het wat zonniger op in de meivakantie en ga naar Zuid-Frankijk. Geniet op Camping Le Pommier in de Ardèche van het grote zwemparadijs. Er is zelfs een looping waterglijbaan! Maar het beste nieuws: de gemiddelde temperatuur in mei is 21 graden! Een ander, heel fijn, voordeel van een verblijf in de meivakantie is de prijs. Deze is een stuk lager dankzij het gratis nachten voordeel en de toch al scherpe laagseizoen prijzen.

Waterpret op camping Le Pommier in de Ardeche in de meivakantie

 

“Ach, nog maar 52 nachtjes slapen en dan is het alweer lente!”

Met deze lange weekenden en een lange meivakantie in het vooruitzicht moeten we deze winter toch wel weer doorkomen. Neem anders eens in een kijkje bij de andere vakantieverhalen op het blog en laat die zomer in je bol maar weer komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.