Hoe tieners nog jaren napraten over de vakantie

Campingforyou!: animatie voor tieners

Dansen in de minidisco, knutselen bij de miniclub en genieten van een meeleeftheater: welk kind geniet nou niet van animatie op de camping? Voor tieners is er nu ook gepaste animatie! Waar vroeger de animatie vaak was toegespitst op kleinere kinderen, kan nu iedereen, ongeacht leeftijd, genieten van activiteiten die worden georganiseerd. Neem bijvoorbeeld het programma Campingforyou! Dat is een programma dat zich voornamelijk richt op tieners in plaats van op kleine kinderen. De animatoren die het programma Campingforyou! verzorgen, zijn speciaal geselecteerd om deze doelgroep te entertainen. Waar je aan kunt denken als het gaat om tieneranimatie? Dat lees je hier!

Sportactiviteiten: voetbal, basketbal en hockey

Uiteraard is sport een belangrijk onderdeel als het gaat om animatie voor tieners. Met name voetballen, basketballen en meer met leeftijdsgenoten, en dus niet altijd met het jongere broertje. Daarom kunnen tieners met Campingforyou! elke dag meedoen aan sporttoernooien van bijvoorbeeld voetbal, basketbal, hockey en volleybal. Sport brengt tieners bij elkaar en dat willen de Campingforyou! animatoren dan ook zeker bereiken.

Volleybal is een van de activiteiten van het animatie programma Campingforyou!

Spelactiviteiten: Crazy 88 en een WhatsApp speurtocht

Bijna dagelijks staan er ook allerlei andere spellen op het programma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Crazy 88, een spel waarbij tieners 88 gekke opdrachten krijgen en deze binnen een bepaalde tijd moeten voltooien. Er moet een foto van worden gemaakt met de telefoon, om als bewijs aan de animatoren te tonen. Ja, de digitale wereld… ook wij kunnen niet meer zonder. Tieners kunnen hun telefoon moeilijk missen. In plaats van dit als last te zien, zien wij het juist als middel om de spellen nog leuker te maken. Naast Crazy 88 kunnen tieners ook geregeld meedoen aan een WhatsApp-spel. De tieners maken groepjes waarvan één deelnemer WhatsApp berichten stuurt samen met de animator. Door middel van foto’s die via WhatsApp worden verstuurd, gaan de tieners op zoek naar de juiste plaatsen waar ze bepaalde opdrachten moeten uitvoeren. Deze worden vervolgens gefilmd en naar de animator gestuurd. Aan het einde van de activiteit worden alle foto’s, filmpjes en telefoonnummers direct verwijderd. Deze worden dus zeker niet voor andere doeleinden gebruikt.

Ga naar een camping waar ook de tieners het naar hun zin hebben! Op veel camping bieden bij het animatie programma campingforyou! aan.

Avondactiviteiten: kampvuur, disco en Escape Room

’s Avonds worden er uiteraard ook de nodige activiteiten georganiseerd. Zo wordt er een kampvuur gemaakt, waarbij een spel wordt gespeeld. Veel campings hebben een disco, geen mini-disco, maar een disco met muziek die populair is op dat moment. Ook leuk: de chill avonden. Het tiener-animatieteam bepaalt dan samen met de tieners zelf wat ze leuk vinden om te doen. Zo hebben we pokeravonden en spellen als een Escape Room.

Vacansoleil biedt campings met animatie voor tieners met het programma Campingforyou!

Kortom met Campingforyou! is er voor tieners genoeg te doen. Bekijk hier de campings waar Campingforyou! wordt aangeboden. Meteen de 5 beste campings voor tieners zien? Die hebben we al eerder op een rij gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.