Campings met het Campingforyou! Animatieprogramma

Toffe activiteiten voor tieners tussen 12 en 17 jaar

Crazy 88, WhatsApp-speurtochten, beach party’s, chillen bij het kampvuur, weerwolven, teamsporten en nog veel meer toffe activiteiten. Heeft u tieners thuiszitten, die meegaan naar de camping? Zij vermaken zich op en top op de tienercampings met het Campingforyou! programma.

Heeft u ook een kind, dat jonger is dan 12 jaar? Ga dan voor een tienercamping die naast het Campingforyou!-logo ook het Camping Kids-logo heeft. Dan kunnen ál uw kids zich op de camping amuseren, uiteraard onder professionele begeleiding.
 

Kies uit 4 campings

Uitgebreid zoeken:

Camping Iris Parc Le Château de Galaure

Châteauneuf-de-Galaure - Drôme - Frankrijk

Mooie groene familiecamping met een relaxed vakantiesfeertje. Veel aandacht voor kinderen tot een jaar of 16. Dichtbij het oosterse Palais Idéal. Het dorp is op loopafstand.

Camping Birkelt

Larochette - Luxemburg - Luxemburg

Zeer luxe camping op een heuvel in het oosten van Luxemburg, even buiten Larochette. Met overdekbaar zwembad. Bezoek de hoofdstad of het beroemde kasteel van Vianden.

Camping Ponderosa

Ulicoten - Noord-Brabant - Nederland

Een geweldige camping in het Brabantse land. Met een heerlijk zwembadcomplex, uitgebreid animatieprogramma en talloze mogelijkheden in de omgeving. Wat wilt u nog meer?

Camping Iris Parc Le Ty Nadan

Locunolé - Bretagne - Frankrijk

Midden in de groene bossen van Zuid-Bretagne, en toch lekker dicht bij zee. Geliefde familiecamping met waterpark en massa's activiteiten zoals paintballen, paardrijden en kanovaren. Er kronkelt een prachtig riviertje over de camping.