Campings met het Campingforyou! Animatieprogramma

Toffe activiteiten voor tieners tussen 12 en 17 jaar

Crazy 88, WhatsApp-speurtochten, beach party’s, chillen bij het kampvuur, weerwolven, teamsporten en nog veel meer toffe activiteiten. Heeft u tieners thuiszitten, die meegaan naar de camping? Zij vermaken zich op en top op de tienercampings met het Campingforyou! programma.

Heeft u ook een kind, dat jonger is dan 12 jaar? Ga dan voor een tienercamping die naast het Campingforyou!-logo ook het Camping Kids-logo heeft. Dan kunnen ál uw kids zich op de camping amuseren, uiteraard onder professionele begeleiding.
 

Kies uit 4 campings

Uitgebreid zoeken:

Camping Iris Parc Le Château de Galaure

Châteauneuf-de-Galaure - Drôme - Frankrijk

Mooie groene familiecamping met een relaxed vakantiesfeertje. Veel aandacht voor kinderen tot een jaar of 16. Dichtbij het oosterse Palais Idéal. Het dorp is op loopafstand.

Camping Birkelt

Larochette - Luxemburg - Luxemburg

Zeer luxe camping op een heuvel in het oosten van Luxemburg, even buiten Larochette. Met overdekbaar zwembad. Bezoek de hoofdstad of het beroemde kasteel van Vianden.

Camping Iris Parc Le Ty Nadan

Locunolé - Bretagne - Frankrijk

Midden in de groene bossen van Zuid-Bretagne, en toch lekker dicht bij zee. Geliefde familiecamping met waterpark en massa's activiteiten zoals paintballen, paardrijden en kanovaren. Er kronkelt een prachtig riviertje over de camping.

Camping Ponderosa

Ulicoten - Noord-Brabant - Nederland

Een geweldige camping in het Brabantse land. Met een heerlijk zwembadcomplex, uitgebreid animatieprogramma en talloze mogelijkheden in de omgeving. Wat wilt u nog meer?