de-pfa.jpg

Campings in Rheinland-Pfalz

Camping Rheinland-Pfalz

Historische oude steden, beroemde wijnstreken, vrolijke mensen, romantische burchten en een schitterend natuurschoon staan centraal tijdens een verblijf op een camping in Rheinland-Pfalz. Deze veelzijdige Duitse regio biedt een variatie aan mogelijkheden. De vele bezienswaardigheden, minerale bronnen, prachtige wandel- en fietsroutes maken van dit gebied een waar paradijs voor liefhebbers van actie, natuur en cultuur. Ook kinderen zullen zich in Rheinland-Pfalz prima vermaken, bijvoorbeeld aan de oevers van een meer of wanneer zij dolen door de middeleeuwse kastelen. Voor een heerlijke vakantie op camping in Rheinland-Pfalz moet u bij Vacansoleil zijn.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Rheinland-Pfalz bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Warsberg

Saarburg - Rheinland-Pfalz - Duitsland

Schitterend gelegen, zeer verzorgde camping met een fraai uitzicht. Uitgebreide faciliteiten, en de kabelbaan brengt u naar beneden tot in het centrum van Saarburg.

Camping Wirfttal

Stadtkyll - Rheinland-Pfalz - Duitsland

O, wat is het hiér mooi! U kampeert aan de oevers van een riviertje in de bosrijke natuur van de Eifel. Er is van alles te doen voor jong en oud. Zwembad, recreatieplas, speeltuinen, restaurant én heel veel outdoor-activiteiten. Mountainbiken is hier een feest!

Camping Bad Dürkheim

Bad Dürkheim - Rheinland-Pfalz - Duitsland

Een rustige familiecamping in een prachtige omgeving. Ontdek de Duitse Weinstrasse te voet of op de fiets en combineer het met een schoonheidsbehandeling in het kuuroord. Op de camping zijn er volop voorzieningen voor jong en oud.