Campings Gap

Camping Gap

Een kampeervakantie op een camping in Gap of omgeving leent zich bij uitstek voor ontspanning en vele sportieve activiteiten. De stad Gap in het departement Hautes-Alpes behoort tot de belangrijkste stad van de zuidelijke Alpen. De stad heeft veel te bieden. Zo is Gap uitgerust met een prachtig oud centrum, een mooie winkelzone en tientallen bezienswaardigheden. Het Botanisch reservaat en het kasteel Charance zijn hier enkele voorbeelden van. Kookliefhebbers kunnen vanaf de camping in Gap iedere zaterdag en zondag op de ambachtelijke markt hun hart ophalen.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Gap bij Vacansoleil

Camping Alpes Dauphiné

Gap - Alpen - Frankrijk

Op een zonnige zuidflank even onder Gap, in de zuivere berglucht. Napoleon trok hier ooit langs. Nu geniet de hele familie hier. Vergeet niet een flesje parfum in Gap te kopen.

De campings in het Franse Gap zijn een perfect startpunt voor allerlei uitstapjes. U kunt hier prachtige autotochten maken via route Napoleon, maar u kunt de omgeving ook per fiets, paard of te voet verkennen. Er zijn talrijke wandel- fiets- en ruiterroutes uitgezet. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan een georganiseerde tocht. Breng een bezoek aan het Parc National waar u de schitterende watervallen kunt zien of stap in een kayak en zak af op de rivier Le Buëch. De mogelijkheden zijn eindeloos. Op een camping in Gap geniet u absoluut van het ultieme vakantiegevoel.