900x170-aquitaine.jpg

Campings in Aquitaine

Op zoek naar een camping in Aquitaine? Bij Vacansoleil heeft u keuze uit meer dan 35 campings in deze streek in het zuidwesten van Frankrijk. Aquitaine heet sinds 2016 officieel Nouvelle-Aquitaine, omdat de regio is samengegaan met Poitou-Charentes en Limousin. De hoofdstad is nog altijd Bordeaux. Voor een vakantie met culinaire wijntour gaat u dus naar de camping in Aquitaine!

Vakantietips

Natuurlijk biedt een verblijf op de camping in Aquitaine meer dan alleen wijnproeverijen. Zo vindt u aan de kust de regio’s Gironde en Les Landes, met prachtige zandstranden. Ideaal voor watersportvakanties! Ook voor vakanties met kids is een camping in Aquitaine een aanrader. Kinderen kunnen veilig zwemmen in de meren van het gebied én er zijn leuke, schaduwrijke fietspaden in de bossen! Nog meer vermaak? Wailibi Sud Ouest, een attractiepark met 25 attracties, belooft een spectaculair dagje uit in Aveyron. Een dagje leeuwen en giraffen kijken kan ook, in Zoo de Bordeaux-Pessac, in Pessac.

Kies uw favoriet uit meer dan 35 campings in Aquitaine, met luxe stacaravans, ingerichte tenten en ruime staanplaatsen.
.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.