fr-ave.jpg

Campings in de Auvergne/Aveyron

Camping Auvergne

Op een camping in de Auvergne is het goed toeven. Het prachtige gebied midden in Frankrijk bestaat uit uitgestrekte bossen, weidse landschappen, kratermeren en beschermde vulkanen in het Centraal Massief. De regio Auvergne is in het hart gelegen en is daarom een perfecte uitvalbasis voor tal van bezienswaardigheden en activiteiten. U geniet vanaf uw camping in Auvergne volop van het ruige land, de mooie natuur, maar ook van historie en cultuur. De vele kastelen en burchten kunnen u veel vertellen over de geschiedenis van Auvergne.

Lees verder
Kies uit 6 campings in Auvergne/Aveyron bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Les Genêts

Salles-Curan - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Prachtige vakantieplek aan het meer van Pareloup. Vissen, surfen, zwemmen en zonnen in kraakhelder water en gezonde berglucht. Nieuw zwembad en leuke sfeer!

Camping Le Caussanel

Canet-de-Salars - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Fraaie camping aan het hooggelegen meer van Pareloup. Mooie zwembaden met glijbanen, grote zonneweide aan het meer, veel watersportmogelijkheden. Bezoek Rodez en Millau.

Camping La Boissière

Saint-Geniez-d'Olt - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

De camping ligt direct aan de Lot en naast de camping, via een directe toegang bereikbaar, heeft u de mogelijk kano's te huren om de rivier af te zakken.

Camping La Source

Thérondels - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Kleine terrassencamping in de Aveyron aan het meer van Sarrans met een schitterend uitzicht. Vissen, zwemmen, waterfietsen in het meer. Mooi zwembad met grote waterglijbaan.

Camping Les Rivages

Millau - Auvergne/Aveyron - Frankrijk

Schitterend gelegen camping vlak bij Millau, aan de voet van de bergen. Mooie zwembaden, maar jonge kinderen kunnen ook veilig spelen bij het kiezelstrandje aan de rivier.