fr-bou.jpg

Campings in Bourgogne

Camping Bourgogne

Een campingvakantie in Bourgogne betekent dat u geniet in het hart van het landelijke Frankrijk. Een paradijs voor liefhebbers van wijn. Want in de buurt van uw camping in Bourgogne liggen een aantal wereldberoemde wijnhuizen. In Bourgogne treft u echter meer dan wijn. Bezoek de mooie steden Dijon, Auxerre, Mâcon en Chalon-sur-Saône voor een snuifje cultuur. Bewonder de kastelen, Middeleeuwse dorpen, oude abdijen en de Renaissance-architectuur. Outdooractie? Dat vindt u in Regionaal Natuurpark Morvan. En op uw camping relaxt u met een glas Chablis terwijl de kruidige geur van boeuf bourguignon uit de keuken u tegemoet komt. Mmm… La vie est belle! Ontdek alle must sees en do’s voor uw vakantie op de camping in Bourgogne.

Lees verder
Kies uit 5 campings in Bourgogne bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Aux Rives du Soleil

Pont-de-Vaux - Bourgogne - Frankrijk

Netjes onderhouden terrein langs de Saône. Leuke spelletjes voor de kinderen, of spelen bij de rivier en in het zwembad of kinderbad. Aantrekkelijk familie fiets- en wandelgebied.

Camping Château de Chigy

Tazilly - Bourgogne - Frankrijk

Prachtig kampeerterrein op een uitgestrekt kasteeldomein van 70ha. Rust, luxe en gezelligheid voor jong en oud. Mooi groot zwembad, drie visvijvers. Heerlijk wandel- en fietsgebied.

Camping Le Village des Meuniers

Dompierre-les-Ormes - Bourgogne - Frankrijk

Een echte Bourgondische sfeer op een groene heuvel met een prachtig uitzicht over de druivenvelden. Vrij kleine, maar zeer comfortabele camping. Het dorp ligt op loopafstand.

Camping La Grappe Fleurie

Fleurie - Bourgogne - Frankrijk

Gemoedelijke familiecamping in het hart van de Beaujolais streek. Wijnvelden links, wijnvelden rechts, wijnvelden overal. Hier geniet u van rust én fijne voorzieningen op de camping. Zwembad, speeltuin en elke ochtend verse broodjes van het bakkertje.

Camping Les Portes du Beaujolais

Anse - Bourgogne - Frankrijk

Sfeervolle camping aan de Saône tussen Villefranche en Lyon. Een minitreintje brengt u naar het dorp Anse. De Beaujolais wijnroute loopt langs de camping. Ook ideaal als tussenstop naar het zuiden.