Campings in Cannes

Camping Cannes

Genieten van luxe, zon, zee, strand én stad. Dat kan als u op de camping in Cannes verblijft. Cannes is een van de vele leuke plaatsen aan de Côte d’Azur. Het ligt dicht bij Nice. Daar kunt u tijdens uw vakantie eenvoudig een dag of twee naartoe! Althans, als u daar tijd voor heeft. In Cannes en op de camping is namelijk genoeg te zien en beleven. Zwemmen, een lekker hapje eten, luieren in de schaduw. Uw kinderen? Die vermaken zich in de speeltuin en de recreatieruimte. Vanaf uw camping in Cannes loopt u trouwens binnen enkele minuten naar het centrum van de stad.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Cannes bij Vacansoleil

Camping Parc Bellevue

Cannes - Côte d'Azur - Frankrijk

Gemoedelijke, schaduwrijke camping op vijf kilometer van het mondaine Cannes. Mooi zwembad, gezellig sfeertje, speeltuin, winkeltje, alles is er. Rustige groene plek maar u zit zo in het centrum. Of lekker op het strand natuurlijk.

Doen en zien in Cannes

Vooral voor luxepaardjes is Cannes een top stad. Wandel over Boulevard de la Croisette en aanschouw de meest luxueuze boten. Pauzeer in de haven voor een drankje of lunch, waarna u uw tocht vervolgt over Boulevard du Midi. Hier treft u de meeste openbare stranden van Cannes. Voor een echte Cannes-ervaring bezoekt u de oude wijk Le Suquet. Daar wandelt u door gezellige straatjes en de overdekte markt ‘Marche Forvile’, met verse producten om op uw camping in Cannes op tafel te zetten. Winkelen? Haal uw hart op in de straatjes rondom Rue d’Antibes. Eettip voor hier: kies een restaurant in een zijstraat. Daar bent u voordeliger uit. Tot slot is de Notre-Dame de l’Esperance dé bezienswaardigheid voor een memorabel vakantiekiekje.

De omgeving van Cannes

Vanuit uw camping in Cannes gaat u eenvoudig eropuit. Bezoek Nice, op ongeveer 30 kilometer afstand. Of ga naar Saint-Raphael, Saint-Tropez of ministaat Monaco. Maak een wandel- of fietstocht langs de kust. Ontspan aan boord van een veerpont, die langs de Lérins eilanden vaart, en hop ervanaf bij eiland Sainte-Marguerite. Hier ziet u het grote Fort Royal, met binnenin het Musee de la Mere. Bent u kunstliefhebber? Verwen uzelf met een bezoek aan het Picasso museum in Antibes!