Campings Canet-Plage

Camping Canet-Plage

Kiest u voor een camping in het Franse Canet-Plage? Dan kiest u voor een uitzonderlijk mooie ligging. Met aan de ene kant de kust en aan de andere kant het beschermde natuurgebied Canet-Saint-Nazaire. Dit gebied is beroemd om zijn duizenden roze flamingo's. Het mooie brede zandstand ligt eveneens binnen handbereik. Omdat het strand langzaam in zee afloopt, kunnen ook kinderen zich hier uitstekend vermaken. Daarnaast is de zee uitermate geschikt voor kitesurfers en windsurfers. U gaat absoluut een topvakantie beleven op een camping in Canet-Plage.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Canet Plage bij Vacansoleil

Camping Mar Estang

Canet Plage - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Canet-Plage bruist, maar ook op deze grote camping weten ze van feesten. Schitterend zwembadcomplex met glijbanen, veel sportmogelijkheden, en daarna uitrusten op het strand.

Behalve zon, zee en strand, is uw camping in Canet-Plage een prima uitvalbasis voor allerlei uitstapjes. Bezoek één van de omliggende plaatsen zoals de hoofdstad Argelès-sur-Mer of het echte kunstenaarsdorp Collioure. Ook het binnenland mag u niet overslaan. Het prachtige bergachtige landschap, de typische bergdorpjes, de burchten en de Romaanse abdijen, er is zoveel moois te bewonderen. Een verblijf op een camping in Canet-Plage is zodoende de perfecte plek voor een veelzijdige vakantie met zon, zee, strand, natuur, cultuur en activiteiten.