Campings Lit-et-Mixe

Camping Lit-et-Mixe

Een camping nabij Lit-et-Mixe is uniek gelegen, midden in een schitterende groene omgeving en met vele meren in de buurt. Tijdens een vakantie in deze regio ontdekt u de prachtige natuur en warmte van Zuidwest Frankrijk. Fietsen door de bossen, surfers spotten, zwemmen in de Atlantische Oceaan, waterfietsen op het meer, slenteren door de sfeervolle pittoreske dorpjes, heerlijke specialiteiten proeven, historische bezienswaardigheden bezichtigen en leuke uitstapjes maken. Kortom, volop genieten van al het moois dat de omgeving van een camping in Lit-et-Mixe te bieden heeft. En deze veelzijdige kampeervakantie boekt u natuurlijk bij Vacansoleil.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Lit-et-Mixe bij Vacansoleil

Zon, zee, strand en watersporten

Een camping nabij Lit-et-Mixe is erg geliefd bij liefhebbers van zon, zee, strand en watersporten. Eén van de mooiste stranden in de buurt van uw camping is het strand van Cap de L’Homy. Hier bedwingen vele surfers de hoge golven van de Atlantische Oceaan. Geniet van deze waaghalzen of stap zelf op de plank. In de omgeving van Lit-et-Mixe bevinden zich ook tal van grote (zwem)meren. Behalve zwemmen en luieren, kunt u hier tevens waterfietsen of rustig surfen. De meeste meren bieden diverse faciliteiten, zoals leuke speeltuinen en knusse strandjes. Een verblijf op een camping nabij Lit-et-Mixe is zodoende ideaal voor gezinnen met kinderen. Ook zij hoeven zich niet te vervelen.

Sportieve activiteiten

De prachtige natuur rondom uw camping nabij Lit-et-Mixe leent zich uitstekend voor sportieve activiteiten. Het bos loopt evenwijdig aan de kust. Zowel op de fietspaden als op de wandelroutes geniet u van een oase van rust. Huur een fiets en trap tussen de oude pijnbomen via het schitterende bospad naar het brede zandstrand of trek de wandelschoenen aan en ga al lopend op ontdekking. U kunt er ook voor kiezen om galoperend de mooie omgeving te verkennen. Er worden geregeld paardrijtochten door het bos en over het strand georganiseerd. Slaat u graag een balletje? U kunt uw hart ophalen, want in de regio van uw camping nabij Lit-et-Mixe zijn vele mooie golfbanen aangelegd.

Eropuit vanaf uw camping in Lit-et-Mixe

Een camping nabij Lit-et-Mixe is een perfect startpunt voor het maken van diverse leuke uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld het vogelpark Parc Ornithologique en spot de mooiste vogels. Met kinderen is een tripje naar het boomklimpark in Biscarrosse een echte aanrader of ga een dagje picknicken. Grotere plaatsen die ook zeker de moeite van het bezoeken waard zijn, zijn Arcachon en Mont-de-Marsan. Natuurlijk mag de meest mondaine badplaats van de Atlantische zuidkust Biarritz ook niet ontbreken als uitstapje tijdens uw verblijf op een camping nabij Lit-et-Mixe.

Geniet van de charmes van Lit-et-Mixe

Wandel vanaf uw camping nabij Lit-et-Mixe naar laatstgenoemde en bezoek de lokale markt. Tijdens het hoogseizoen, in juli en augustus, kunt u hier dagelijks de meest heerlijke lokale specialiteiten proeven en kopen. Verder heeft het charmante dorpje Lit-et-Mixe een mooie kerk, een museum, gezellige winkeltjes en culinaire restaurantjes met terrasjes waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Dat wordt volop genieten dus. Een kampeervakantie op een camping nabij Lit-et-Mixe zult u niet snel vergeten.