fr-lan.jpg

Campings Lit-et-Mixe

Camping Lit-et-Mixe

Een camping nabij Lit-et-Mixe is uniek gelegen, midden in een schitterende groene omgeving en met vele meren in de buurt. Tijdens een vakantie in deze regio ontdekt u de prachtige natuur en warmte van Zuidwest Frankrijk. Fietsen door de bossen, surfers spotten, zwemmen in de Atlantische Oceaan, waterfietsen op het meer, slenteren door de sfeervolle pittoreske dorpjes, heerlijke specialiteiten proeven, historische bezienswaardigheden bezichtigen en leuke uitstapjes maken. Kortom, volop genieten van al het moois dat de omgeving van een camping in Lit-et-Mixe te bieden heeft. En deze veelzijdige kampeervakantie boekt u natuurlijk bij Vacansoleil.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Lit-et-Mixe bij Vacansoleil

Camping Le Soleil des Landes

Lit-et-Mixe - Les Landes - Frankrijk

Aantrekkelijke camping naast de dorpskern van Lit-et-Mixe, maar toch heerlijk rustig in het groen. Zwembad, bar, restaurant. Bos(fiets)pad naar het strand om te spelen, zonnen of surfen.

Camping Les Vignes

Lit-et-Mixe - Les Landes - Frankrijk

Camping met zwemparadijs én gratis pendeldienst naar het immense Atlantische zandstrand op 5 km. Met sauna en overdekt zwembad, dus ook ideaal in voor- en naseizoen.