Campings in Saumur

Camping Saumur

U gaat een geweldige vakantie tegemoet als u kiest voor een vakantie op een camping in Saumur. Er is veel te zien, te doen en te beleven in deze regio. Saumur staat vooral bekend om haar indrukwekkende Nationale Hippische School, de Cadre Noir. Ook het kasteel van Brézé met de ondergrondse galerijen zijn uw bezoek meer dan waard. Zowel voor actievelingen en rustzoekers als voor cultuur, natuur en watersportbeoefenaars is een vakantie op een camping in het Franse Saumur uitermate geschikt.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Saumur bij Vacansoleil

Camping L'Ile d'Offard

Saumur - Loire - Frankrijk

Een vijfsterrencamping op een eiland midden in rivier de Loire, met uitzicht op het kasteel van Saumur. Hier geniet u van luxe voorzieningen op de camping én van het UNESCO werelderfgoed landschap van de Loire vallei. Neem de fietsen mee of huur ze ter plekke.


Vanaf uw camping in Saumur kunt u kennis maken met de vele gezichten van deze regio. De talrijke kastelen en wijnkelders, mooi om te ontdekken en te proeven. De grotwoningen, de charmante dorpen in de omgeving, musea en niet te vergeten de ongerepte rivier de Loire. Huur een zeilbootje, ga surfen, neem een duik in het water of pak de fiets en ga op ontdekkingstocht langs de oevers. U zult tijd tekort komen tijdens een kampeervakantie op een camping in Saumur.