Campings Les Loges

Camping Les Loges

Een camping in Les Loges is de perfecte vakantiebestemming als u een ontspannen vakantie wilt hebben en daarnaast wilt genieten van de prachtige natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor tal van activiteiten, zoals wandelen, vissen, zwemmen en golfen, maar ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vele kastelen en abdijen in de buurt van Les Loges. Bezoek knusse havenstadjes of pittoreske dorpjes en geniet van de lokale specialiteiten, want proeven hoort er natuurlijk ook bij. Wilt u dit jaar eens de schoonheden van dit stukje Frankrijk bewonderen? Bij Vacansoleil boekt u voordelig deze wondermooie vakantie op een camping in Les Loges.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Les Loges bij Vacansoleil

Sportieve activiteiten rondom een camping in Les Loges

De omgeving van een camping in Les Loges biedt volop mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Het is een uitstekend vertrekpunt om de Côte d’Albâtre te gaan ontdekken, te voet, per fiets of te paard. Wandelaars komen hier helemaal aan hun trekken, want met de populaire wandelroute GR21 in de buurt kunnen zij urenlang wandelen. Dit langeafstandspad voert u langs de mooiste plekjes van de Albasten kust. In de buurt van de camping kunt u tevens vissen, zeilen, zwemmen en klimmen in het klimpark. Slaat u graag een balletje? Er bevinden zich in deze regio diverse fraai aangelegde golfbanen. Zoals u kunt lezen, is er voor ieder wat wils. Niemand hoeft zich ook maar één minuut te vervelen tijdens een vakantie op een camping in Les Loges.

Gezellige stadjes en knusse dorpjes

Op circa vijf kilometer van uw camping in Les Loges ligt de bekende havenstad Etretat, één van de charmantste badplaatsen in Noord-Normandië. Deze plaats staat bekend om haar imposante kalkrotsen die groots uit de zee omhoog rijzen. Hoogtepunt vormen de ‘naald’ en de drie indrukwekkende poorten. Geniet tijdens een wandeling van de prachtige steenformaties. Het knusse havenstadje Honfleur mag ook zeker niet ontbreken. Dit schilderachtige stadje aan de Seine heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen. Bezoek de stad en ontdek zelf waarom dit zo is. Ook Le Havre en Fécamp zijn absoluut de moeite waard. Tot slot vraagt Yport met zijn heldere water en woeste rotskust er eveneens om vastgelegd te worden tijdens een vakantie op een camping in Les Loges.

Eropuit vanaf uw camping in Les Loges

Een camping in Les Loges is gelegen in een regio waar abdijen en kastelen domineren. U vindt altijd wel een imposant kasteel of een mooie abdij in de buurt om te bezichtigen. Daarnaast is deze streek ook rijk aan musea. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin naar het appel- of chocolademuseum. Uw kinderen zullen dit zeker waarderen. Altijd al eens slakken willen proeven? Bezoek dan de slakkenboerderij La Ferme aux Escargots. Behalve proeven, leert u tevens hoe slakken worden geteeld. En alles over het ambacht linnen komt u te weten in La Vitrine du Lin. De omgeving van uw camping in Les Loges heeft een overvloed aan mooie bezienswaardigheden. Leuke tripjes maken zal dus zeker op uw to do lijstje staan tijdens een verblijf aan de Côte d’Albâtre.

Bovenstaande informatie geeft wel aan wat een bijzondere vakantiebestemming een camping in Les Loges is.