Campings in Pas-de-Calais

Camping Pas-de-Calais

Tijdens een vakantie op een camping in Pas-de-Calais maakt u kennis met de diversiteit van deze Franse regio. Het departement is beroemd om zijn lange zandstranden, schitterende krijtrotsformaties en elegante badplaatsen. Maar ook het binnenland mag er zijn. Dichte wouden, natuurparken en windmolens wisselen het landschap af. De mooie steden zoals Duinkerke, Calais en Lille maken het plaatje van deze veelzijdige regio compleet. Bent u op zoek naar de place to be voor ontspanning, activiteiten, kunst, historie en een verscheidenheid aan landschappen? Boek dan via Vacansoleil uw favoriete camping in Pas-de-Calais.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Pas-de-Calais bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Vanuit uw camping in Pas-de-Calais de natuur in

Vanuit uw stacaravan op een camping in Pas-de-Calais wandelt u zo de mooie natuur in. Het vlakke binnenland bestaat voornamelijk uit groene bossen en biedt mooie vergezichten. U vindt hier tal van aangelegde fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes van de regio leiden. Langs de mooiste bezienswaardigheden, door het glooiende landschap, via de kliffen van de kust en langs de meest karakteristieke vissersdorpjes. De omgeving van uw camping in Pas-de-Calais is een perfect decor voor mooie fiets- en wandeltochten, alleen of met het hele gezin.

Vanaf uw camping in Pas-de-Calais naar de Opaalkust

De kust ligt vrijwel altijd in de nabijheid van uw camping in Pas-de-Calais. De Opaalkust, zo wordt de kust waaraan Pas-de-Calais is gelegen ook wel genoemd. De prachtige kliffen, het mooie strand en de witte krijtrotsen, de Côte d’Opale, zijn een lust voor het oog. U kunt hier heerlijk zwemmen, lekker zonnen en een bruin kleurtje opdoen of een kijkje gaan nemen in de fascinerende wereld onder water. Vakantie vieren op een camping in Pas-de-Calais is zodoende ook bijzonder geschikt voor liefhebbers van zon, zee, strand en watersporten.

Cultuur snuiven vanaf uw camping in Pas-de-Calais

Vanaf uw camping in Pas-de-Calais kunt u de mooie Franse cultuur gaan bewonderen. Bezoek kunstgalerijen met kunstwerken van Matisse en Rubens of bewonder de prachtige oude binnenstad van Lille. In Boulogne sur Mer ontdekt u binnen de bijzondere fraaie oude stadsmuren nog een stukje speciaal cultureel erfgoed. De stad Montreuil sur Mer wordt door kerkjes, kapellen, oude straatjes en een drie kilometerlange stadswal gevormd. Zeker de moeite van uw bezoek waard tijdens uw verblijf op een camping in Pas-de-Calais. De regio barst van de cultuur.

Leuke uitstapjes vanaf de camping in Pas-de-Calais

Uw camping in Pas-de-Calais is een uitstekende uitvalbasis voor het maken van leuke uitstapjes met het hele gezin. Bezoek het nationaal Parc Naturel régional de l’Avesnois en ga op zoek naar dieren zoals wilde katten en salamanders. Ga een dagje naar het gezellige Duinkerke waar zich één van de grootste havens van Frankrijk bevindt. Uw kinderen zult u een groot plezier doen met een dagje Plopsaland in Panne, net over de grens in België. En wilt u gezellig een dagje winkelen tijdens uw verblijf op een camping in Pas-de-Calais? De stad Calais is hiervoor de aangewezen plek.

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakantie in een schitterende Franse regio? Zoek niet verder, want een camping in Pas-de-Calais is waar u moet zijn.