Campings in Castellane

Camping Castellane

Wie houdt van veel natuurschoon, historie, meren en een aangename temperatuur kiest voor een camping in Castellane. Dit wonderschone plaatsje in de Provence ligt niet ver verwijderd van de Gorges du Verdon, een prestigieuze kloof gelegen op de grens van de regio's Var en Alpes-de-Haute-Provence. Dit is de tweede grootste kloof in Europa, midden in een 180.000 hectare groot regionaal natuurpark. Het meer van Castillon vindt u eveneens in de nabijheid van de camping in Castellane.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Castellane bij Vacansoleil

 

Dankzij de unieke ligging van de camping in Castellane biedt deze bestemming een variatie aan mogelijkheden. Het is dan ook dé plaats bij uitstek voor een geslaagde vakantie. U kunt hier alle kanten op. Het pittoreske dorpje leent zich prima om al kuierend te verkennen. Nauwe straatjes, leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes met terrasjes. De omgeving biedt talrijke sportmogelijkheden zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, zwemmen, kajakken, raften, bergklimmen en paragliden. U verblijft in een bevoorrechte omgeving op een camping in Castellane met een voortreffelijk klimaat.

Camping Terra Verdon

Castellane - Provence - Frankrijk

Geniet in het groen op super korte afstand van het historische Castellane. Ga op avontuur in de buitenlucht. Laat de kids vrij spelen. En ontspan dán samen bij het zwembad.