Campings Grado

Camping Grado

Ga naar de camping in Grado, aan de Adriatische kust! Hier geniet u optimaal van zon, zee, strand en rust! Grado is een kleine badplaats dat eigenlijk meer ín de Adriatische Zee dan aan deze zee ligt. Dit vakantieoord ligt namelijk op een eilandje. Verblijft u op de camping in Grado? Dan staat u ’s ochtends op en bent u in no-time op het schone strand. Uiteraard is in deze plaats meer te zien, doen en beleven.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Grado bij Vacansoleil

Camping Punta Spin

Grado - Adriatische Kust - Italië

Internationaal georiënteerde camping aan een supermooi strand, heel geschikt voor jonge kinderen. Ook voor tieners is er een groot aanbod: veel sport en vermaak.

Doen en zien in Grado

Op uw camping in Grado heeft u de perfecte locatie gevonden om boottochtjes te maken door de lagune van Grado. Geniet van de rust en de serene omgeving, en hop tussentijds van de boot om andere eilandjes te ontdekken. Ook maakt u in Grado hele mooie wandelingen. Bijvoorbeeld door het oude centrum van Grado. Of langs de overdekte markt met lekkere Italiaanse kazen, vleeswaren, vis en fruit. Die verse producten neemt u lekker mee naar uw camping in Grado, om optimaal te genieten voor uw tent of stacaravan na een dagje zwemmen of sightseeing!

De omgeving van Grado

Voor geweldige fietstochten zit u op uw camping in Grado ook goed! Maak een fietstocht door de twee nabijgelegen natuurreservaten, een tocht van ongeveer 30 kilometer. Of ga naar Aquileia voor een iets langere tour, van ongeveer 35 kilometer. De stad Aquileia is natuurlijk ook met de auto te bereiken. Hier aanschouwt u onder meer de ruïnes van de oude stad en de Middeleeuwse basiliek met gigantische mozaïekvloer.