it-lig.jpg

Campings aan de Bloemenrivièra

Camping Bloemenrivièra

Een camping aan de Bloemenrivièra is voor velen een geliefde vakantiebestemming. Deze kleurrijke streek heet niet voor niets de Bloemenrivièra, want veel plekken in deze kustregio zijn versierd met felgekleurde bloemetjes. Terrassen zijn overladen met bougainville, de bekende paarse bloemen. De regio staat ook bekend om de bloemenexport. Behalve de prachtige bloemen, is deze streek tevens uitgerust met een adembenemend natuurlandschap, historische badplaatsen, heerlijke stranden en zonnige temperaturen. Er is hier veel te beleven voor jong en oud. Daarom is een camping op de Bloemenrivièra geschikt voor iedere vakantieganger. Boek dus snel uw vakantie bij Vacansoleil.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Bloemenrivièra bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping C'era una Volta

Villanova d'Albenga - Bloemenrivièra - Italië

Elk sprookje begint met de naam van deze camping: er was eens... een camping op een heuvel met een schitterend uitzicht, een paar kilometer van de stranden en de boulevards.

Camping Dei Fiori

Pietra Ligure - Bloemenrivièra - Italië

Rustige vakantieplek in een oude olijvenboomgaard aan de levendige Ligurische kust. Ontdek de stranden van de Bloemenrivièra, of ga op zoek naar romantische dorpjes in de heuvels.