it-gar.jpg

Campings Pacengo

Camping Pacengo

Een verblijf op een camping in Pacengo betekent genieten van een welverdiende vakantie met het hele gezin aan de oever van het Gardameer. Snel zult u ontdekken waarom zoveel kampeerliefhebbers kiezen voor het mooie Italiaanse Lago di Garda. De campings in dit gedeelte aan het Gardameer worden omringd door wijngaarden en olijfbomen, wat de typische authentieke Italiaanse sfeer extra benadrukt. De kleine strandjes aan het meer in combinatie met het zonnige klimaat verleiden tot vele waterpretuurtjes tijdens uw vakantie op een camping in Pacengo.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Pacengo di Lazise bij Vacansoleil

Camping Lido

Pacengo di Lazise - Gardameer - Italië

Topcamping met een sportief imago. Ook voor kinderen, want er zijn zwembaden en speeltuinen. Eigen strand aan het meer. Sfeervol restaurant met mooi uitzicht over het Gardameer.

Camping Eurocamping

Pacengo di Lazise - Gardameer - Italië

Leuke familiecamping direct aan het Gardameer met een mooi zwembad en veel sportieve voorzieningen. De pretparken liggen dichtbij, maar de kleintjes voelen zich hier ook thuis.

Eurocamping, een grote camping in Pacengo, is direct gelegen aan het bekende Gardameer. Nabij de camping ligt een jachthaven waar u in de avonduren terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ook de plaatsen Garda, Lazise, Peschiera en Bardolino liggen in de buurt van deze camping evenals Avonturenpark Gardaland en waterpretpark Ganevaworld. Bent u dol op varen? Pakt u dan de boot vanuit Bardolino en vaar naar één van de zeven eilanden in het meer. Kortom, tijdens een vakantie op een camping in Pacengo zal het u aan niets ontbreken.