it-umb.jpg

Campings in Umbrië/Lago Trasimeno

Camping Umbrië

Vakantie op de camping in Umbrië, bij Lago Trasimeno? Dat is de ideale keuze voor een flinke dosis fun met de hele familie. Umbrië is het groene hart van Italië. Het is hier heerlijk toeven als u tot rust wilt komen. Ook leent deze bestemming zich uitstekend voor een actieve vakantie. Of u nu wilt wandelen, fietsen of watersporten wilt beoefenen. Daarbij reist u vanaf uw camping in Umbrië eenvoudig naar Florence!

Lees verder
Kies uit 4 campings in Umbrië/Lago Trasimeno bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Villaggio Italgest

Sant'Arcangelo di Magione - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Mooi onderhouden camping direct aan het meer van Trasimeno met veel luxe faciliteiten. Mooi zwembad, knus strandje en gezellige animatie. Heel gezellige familiebestemming.

Camping Badiaccia

Castiglione del Lago - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Gezellige camping aan de oevers van het Trasimenomeer. Het strandje wordt uw favoriete plek. De kids hebben het hier helemaal voor mekaar: zwembad, animatie, speeltuin. Natuurlijk gaat u Umbrië en Toscane ontdekken.

Camping Punta Navaccia

Tuoro sul Trasimeno - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Populaire camping aan het meer van Trasimeno met een eigen haventje en een charmant strand. Veel aandacht voor kinderen. Voor de animatie is er een centraal gelegen theater.

Camping Polvese

Sant'Arcangelo di Magione - Umbrië/Lago Trasimeno - Italië

Kleine camping aan het meer met een persoonlijke sfeer. Comfortabele voorzieningen, waaronder twee mooie zwembaden. De boulevard van Sant'Arcangelo is heel romantisch.