Campings Medulin

Camping Medulin

Op uw camping in Medulin is het heerlijk vertoeven. U bent in no-time op het strand. Eerst nuttigt u op uw camping in Istrië een lekker ontbijtje bij uw accommodatie. Een paar spulletjes inpakken en dan meteen eropuit! Naar het strand… óf naar de mooie stad van Medulin en bijzondere plekjes in de omgeving.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Medulin bij Vacansoleil

Camping Arena Grand Kažela

Medulin - Istrië - Kroatië

Grote, langgerekte camping met veel vertier, mooie faciliteiten en de Adriatische Zee langs de hele camping. Dicht bij Medulin en Pula met zijn Romeinse amfitheater.

Doen en zien in Medulin

Op zoek naar een fijn strand in de buurt van uw camping in Medulin? Deze plaats heeft zand-, kiezel- én rotsstranden. Met name het Bijeca-strand is erg populair. Hier ligt u in het zachte zand en heeft u keuze uit een aantal strandtentjes om drankjes en versnaperingen te bestellen. Families met kinderen zijn dol op dit strand. Parkeerplaatsen, douches, schoon water, ligbedjes. Alles is er. En honden zijn er ook toegestaan. Topstrand dus om uw uitjes naar zee bij uw camping in Medulin af te wisselen met strandbezoekjes ‘buiten de deur’. In Medulin treft u overigens ook een knus centrum, waar u oude stadsresten uit de prehistorische tijd kunt zien. En paardrijdliefhebbers maken in Medulin graag een tochtje op de rug van een lief dravertje. Over land óf strand, bijvoorbeeld via Ranch Istra Star.

De omgeving van Medulin

Must sees in de omgeving van uw camping in Medulin zijn onder meer de stad Pula, 10 kilometer verderop, en de Brijuni-eilanden. Pula is een historische stad waar u oude gebouwen van dichtbij bewondert. De mooiste? Het Romeinse amfitheater en de Boog van de Sergii. Als u naar de Brijuni-eilanden wilt, gaat u met een veerboot. Ter plekke huurt u een fiets of golfkarretje om de eilanden lekker comfortabel te verkennen. Wilt u liever met een vooraf geregelde excursie mee? Dan vaart u om de eilanden heen. Heerlijk ontspannend en u geniet tegelijkertijd van een verfrissend drankje en lekker eten.