Campings in Friesland

Camping Friesland

Een camping in Friesland biedt het beste van het beste. Met een uitgestrekt merengebied, vier nationale parken en de schitterende Waddenkust beschikt Fryslân over meer dan genoeg bezienswaardigheden, attracties en activiteitmogelijkheden. Tijdens uw vakantie kunt u zodoende alle kanten op. Watersporten staan hier vrij hoog in het lijstje 'te doen'. Zeilen op de Friese meren of wat dacht u van een sportieve wadlooptocht naar Terschelling, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog? Op een camping in Friesland zult u zeker ervaren hoe een vakantie hoort te zijn!

Lees verder
Kies uit 1 camping in Friesland bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Bergumermeer

Suameer - Friesland - Nederland

Fantastisch vakantieresort aan het fraaie Bergumermeer, midden in Friesland. Volop comfort en vakantiefaciliteiten voor alle leeftijden, zoals het fraaie indoor zwemparadijs, het mooie restaurant en de speeltuinen voor de kids. Even helemaal eruit!

Friesland is een gevarieerde provincie. Vanaf de camping in Friesland kunt u gaan wandelen langs het uitgestrekte groene landschap of meegaan met een georganiseerde stadswandeling door Leeuwarden. U kunt een ritje maken over de Afsluitdijk of een tripje langs de beroemde elf steden. Een museum bezichtigen in Franeker of met de kids het Adventurpark in Dokkum onveilig maken. Waar u ook bent of wat u ook doet, vakantie vieren op een camping in Friesland staat borg voor een fijne en onbezorgde tijd.