Campings Sevenum

Camping Sevenum

Kamperen op een camping in Sevenum betekent genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft. De prachtige landelijke, natuurlijke omgeving is uitstekend geschikt om te wandelen en te fietsen. Maak een fietstocht door de Peel en laat u verrassen door het gevarieerde landschap of stel via de vele knooppunten uw eigen wandelroute samen. Vanaf uw camping in Sevenum kunt u ook kennis maken met de rijke geschiedenis van Noord-Limburg. In de omgeving vindt u vele historische kastelen, kerken en (streek)musea.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Sevenum bij Vacansoleil

Camping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Nederland

Gezellige familiecamping als onderdeel van een gigantisch recreatiecomplex. Diverse vijvers, zwembaden binnen en buiten, en een groot faciliteitencentrum met tal van top attracties.

Een verblijf op een camping in Sevenum is het ideale startpunt om eropuit te trekken. Lekker relaxen in het thermaalbad of een bezoekje brengen aan de kasteeltuinen in Arcen. Natuurlijk mag een dagje Toverland Sevenum zeker niet ontbreken op het lijstje leuke uitstapjes met kinderen. Ook op regenachtige dagen beleeft u in dit attractiepark met het hele gezin een geweldige dag. In de omgeving van Sevenum bevinden zich tevens diverse zwembaden en speeltuinen en uiteraard biedt uw camping in Sevenum ook tal van activiteiten en faciliteiten voor jong en oud!