Campings Baarland

Camping Baarland

Ontdek de mooie Westerschelde vanaf uw camping in Baarland. Langs het water vindt u vele fiets- en wandelroutes. Daarnaast biedt de Westerschelde ook een schat aan watersportmogelijkheden. Kitesurfen, varen, vissen, waterskiën, het kan allemaal. En wilt u een dagje genieten van het strand en de zee? Dankzij de centrale ligging van het pittoreske Baarland vindt u de Noordzeestranden eveneens binnen handbereik. Een camping in Baarland is het ideale vertrekpunt voor uw ontdekkingsreis door het mooie Zeeland.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Baarland bij Vacansoleil

Camping Scheldeoord

Baarland - Zeeland - Nederland

Direct achter de dijk en het strand van de Westerschelde, van waaraf u de voorbijvarende schepen kunt bekijken. Diverse speeltuintjes op de camping, en een mooi recreatiebad.

Zeeland biedt uiteraard nog veel meer dan water en strand. Vanaf uw camping in Baarland kunt u bijvoorbeeld een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans maken, maar ook met een bezoekje aan de Tropical Zoo zult u uw kinderen een groot plezier doen. Maak een ritje met de stoomtrein Goes-Borsele of bezoek het gezellige Vlissingen en Middelburg. Een dagje Gent en Brugge zijn ook absoluut de moeite waard. Blijft u liever in de buurt van de camping? Neem dan eens een mand vol lekkernijen mee en ga heerlijk picknicken in de natuur. U gaat gegarandeerd een fijne, onbezorgde vakantie tegemoet op een camping in Baarland.