Campings Mauterndorf

Camping Mauterndorf

Wanneer u verblijft op een camping in Mauterndorf verblijft u in het hart van de Salzburger Lungau, een prachtig gebied waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en ontspannen. De campings in de regio van Mauterndorf zijn het hele jaar door populair. Tijdens de zomerperiode is deze regio bijzonder geliefd bij bergwandelaars en mountainbikers en in de winterperiode vooral bij skiërs. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme en in welk jaargetijde u ook komt naar een camping in Mauterndorf, de nabijgelegen kabelbaan brengt u waar u wezen moet.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Mauterndorf bij Vacansoleil

Camping Mauterndorf

Mauterndorf - Salzburg - Oostenrijk

Als gast van deze camping ontvangt u een gratis LungauCard, waarmee u flinke korting en soms zelfs gratis entree krijgt op de leukste excursies in de omgeving.

Voor gezinnen met kinderen is een camping in Mauterndorf ook zeker een aanrader. Er bevinden zich verschillende meertjes in de omgeving die tal van watersportmogelijkheden bieden. Zwemmen, varen, vissen of gewoon lekker luieren aan de oever van de rivier, het kan allemaal. Kayaken of raften kan op het riviertje Mur en het plaatsje Mauterndorf beschikt, naast de gezellige winkeltjes en sfeervolle restaurantjes, tevens over een mooi zwembad. Kortom, kamperen op een camping in Mauterndorf kan niet alleen het hele jaar door, het is ook nog eens een uitermate geschikte vakantieplek voor jong en oud.