Campings in Porto

Camping Porto

Op een camping in Porto is het goed toeven. Voor velen geldt een kampeervakantie naar dit stukje Portugal als een zeer geliefde vakantievorm. Even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen, genieten van de buitenlucht en de gastvrijheid van medekampeerders. Porto beschikt daarnaast over een rijke cultuurhistorie en een mooie natuur. Dit in combinatie met het aangename klimaat en de relaxte sfeer zorgt voor een onvergetelijke kampeervakantie. De diverse campings in Porto verwelkomen u graag.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Porto bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Rio Alto

Póvoa de Varzim - Porto - Portugal

35 Km van het bekende Porto, maar ook Póvoa de Varzim is een gezellige plaats. Moderne camping met prima faciliteiten, vlak bij het zandstrand. U kunt naast de camping golfen.

De fraaie stad Porto, na Lissabon de tweede stad van Portugal, is gelegen aan de oever van de Douro. In het gehele Dourodal vindt u dan ook vele wijngaarden. Het gebied is perfect voor liefhebbers van wandelen, kanovaren en voor degene die graag trektochten door de bergen maakt. In de stad Porto zelf is eveneens veel te ondernemen. Een boottocht op de Douro rivier of wat dacht u van een helicoptertour. Winkels, musea en prachtige bruggen zoals de Arrábida Bridge komt u hier ook allemaal tegen. Vanaf de camping in Porto liggen alle activiteiten en bezienswaardigheden zo voor het grijpen.