Campings Angeiras

Camping Angeiras

Laat u verrassen door de nog onontdekte puurheid en boek een vakantie op een camping in Angeiras. Dit kleine, knusse kustplaatsje ligt in het noorden van Portugal en biedt voor ieder wat wils. Een geweldige mooie omgeving, prachtige steden om te bezoeken en volop zon, zee en strand. U vindt in de buurt van uw camping groene heuvels, ruige bergen, mooie meren en diverse natuurparken. Ook op cultureel gebied heeft het noordelijk deel van Portugal veel te bieden. Er zijn verschillende historische steden met oude gebouwen en pittoreske dorpen met traditionele feesten waar u tijdens een vakantie op een camping in Angeiras van harte welkom bent. Beleef en ontdek het verrassende noorden van Portugal. Kies voor een onbezorgde vakantie en boek via Vacansoleil.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Angeiras bij Vacansoleil

Kennismaken met het authentieke Portugal

In de buurt van uw camping in Angeiras kunt u kennismaken met het echte authentieke Portugal. Op het platteland vindt u tal van kapelletjes, land- en herenhuizen. Hier delen de dorpsbewoners hun tafel, gebruiken en tradities graag met hun bezoekers. De bergachtige streek is daarnaast uitgerust met diverse natuurparken waar u het erfgoed verspreid over kerken, kastelen en heiligdommen kunt bezichtigen. De regio wordt door de rivier de Douro doorkruist. De rivier komt tussen de ravijnen en bergen van het binnenland binnen en kronkelt voort door het prachtige landschap. Hier worden tevens de port- en Dourowijnen geproduceerd. De wijn wordt over de rivier naar de kelders gebracht. Maak eens een boottochtje over de rivier als u verblijft op een camping nabij Angeiras.

Activiteiten of naar het strand vanaf uw camping in Angeiras

Of u nu houdt van luieren op het strand of actief bezig zijn, u kunt vanaf een camping in Angeiras alle kanten op. De omgeving van uw camping leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen. Noord-Portugal behoort zelfs tot de mooiste wandelgebieden van Europa. U vindt hier geen massatoerisme en kunt dus ongestoord genieten van de pure schoonheid van de natuur. Liefhebbers van een strandvakantie komen hier tevens aan hun trekken. U vindt in de buurt van uw camping in Angeiras diverse badplaatsen met mooie stranden voor urenlang plezier. Natuurlijk kunt u ook actief zijn op het strand en eens een waterfiets huren. En heeft u trek na al die inspanning? In het hoogseizoen openen de vele restaurantjes op de grote boulevard in Angeiras graag hun deuren.

Bezoek Porto vanaf uw camping in Angeiras

Een bezoek aan de romantische kades, sfeervolle steegjes en middeleeuwse paleizen in Porto mag zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf op een camping in Angeiras. De historische binnenstad ‘Ribeira’ is tot werelderfgoed uitgeroepen. Bewonder de imposante stalen brug over de Douro, de kathedraal Sé do Porto, op de hoogste heuvel van de stad gelegen en het Beurspaleis. Ook kunt u hier de wijnkelders bezoeken, inclusief proeverij en sla ook zeker één van de eethuisjes met overheerlijke, hemelse streekgerechten niet over. Op de terugweg naar uw camping bij Angeiras kunt u op de dagelijkse vismarkt van Angeiras heerlijke, malse visjes kopen voor op de barbecue.

Wie op zoek is naar een ongerept en veelzijdig stukje Portugal boekt een camping in Angeiras.