Campings Lloret de Mar

Camping Lloret de Mar

Op een camping in Lloret de Mar zijn natuur- en cultuurgenieters aan het juiste adres. De populaire badplaats is eveneens de ideale plek voor zon- en zeeliefhebbers. Alle facetten voor een onbezorgde vakantie zijn hier aanwezig. De schitterende stranden en de mooie blauwe zee zorgen voor de nodige ontspanning en inspanning. Lekker luieren op het strand, pootje baden, dobberen op een luchtbed, beachvolleybal, waterskiën, het kan allemaal in deze Spaanse badplaats. Een vakantie op een camping in Lloret de Mar betekent een vakantie met mogelijkheden alom.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Lloret de Mar bij Vacansoleil

Camping Tucan

Lloret de Mar - Costa Brava - Spanje

Het bruisende (nacht)leven van Lloret binnen handbereik, maar het feestje op het campingterras bij het zwembad is eigenlijk veel gezelliger. Bezoek ook Blanes, Tossa en natuurlijk Barcelona.

Vanaf uw camping in Lloret de Mar kunt u allerlei uitstapjes maken. De badplaats zelf heeft een leuk centrum met verschillende boetiekjes, souvenirwinkels, restaurantjes en een gezellige wekelijkse markt. Ook aan uitgaansmogelijkheden ontbreekt het hier niet. Lloret de Mar kent een bruisend nachtleven. In de omgeving zijn volop activiteiten te ondernemen. Trek het ruige landschap in met de mountainbike of maak een mooie wandeltocht in de heuvels. Bezoek Barcelona waar u niet alleen vele bezienswaardigheden kunt bewonderen, maar tevens kunt genieten van pracht en praal. Een bezoekje aan deze moderne metropool mag eigenlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf op een camping in Lloret de Mar.