Campings in Praag

Camping Praag

De omschrijving van een volmaakte vakantie is met recht een vakantie op een camping in Praag. In de stad zelf zijn geen campings gelegen, maar in de directe omgeving is het leuk kamperen. Praag is een van de mooiste steden van Europa en een echte toeristische trekpleister. De stad kent een prachtige historische binnenstad met de Karelsbrug over de Moldau, het 'gouden straatje' de astronomische klok en nog talrijke andere bezienswaardigheden. U hebt aan een dag niet genoeg. Ook voor kinderen is een camping nabij Praag bijzonder vriendelijk. Van een ritje in de historische tram en het barbiehuis tot aan het Muzeum Lega, een winkeltje dat uitpuilt met Lego.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Praag bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Sokol Praha

Dolní Počernice - Praag - Tsjechië

Perfecte plek voor een bezoek aan Praag. De camping ligt in een rustige buitenwijk vlak bij een bos met visvijver. U bent met bus, trein of tram in een paar minuten in het centrum.

Tijdens uw verblijf op de camping nabij Praag kunt u eveneens urenlang wandelen en fietsen, want de omgeving is uitgerust met prachtige landschappen. Voor een spetterend dagje waterpret gaat u met het hele gezin naar het grootste indoor zwemparadijs van Oost-Europa; Aqua Palace. Er is zodoende ontzettend veel te doen en te zien in rondom Praag. In de avonduurtjes kunt u in de stad een hapje eten. Er zijn meer dan genoeg uitgaansgelegenheden. Bovendien is het Tsjechische openbaar vervoer uitstekend geregeld. Met de trein bent u snel in de stad, maar ook weer snel terug op uw camping nabij Praag.