header-animatie.jpg

Campings met animatie

Campings met animatie
Op bijna alle campings van Vacansoleil kunt u genieten van animatie. Animatie voor kinderen, tieners, families, stellen en avonturiers. Denk bijvoorbeeld aan een kidsclub waar kleintjes kunnen knutselen en spellen kunnen spelen, muziek- en dansavonden om van de cultuur van het vakantieland te proeven, discoavonden waar tieners kunnen dansen en elkaar leren kennen, en actieve activiteiten voor sportievelingen. Er is voor ieder wat wils!

Vacansoleil animatie
Een aantal campings heeft speciale Vacansoleil animatie. Deze campings vindt u met de zoekfunctie. Zoek op Camping Kids voor animatie voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, op Campingforyou! voor animatie voor tieners van ongeveer 12 t/m 17 jaar, op Camping Family voor animatie voor het hele gezin, en op Camping Adventure voor avontuurlijke mogelijkheden op de camping.

Met de animatie wordt elke dag op de camping anders, voor een veelzijdige en onvergetelijke vakantie. Bekijk alle campings met animatie in onderstaand overzicht.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.