Super last minute op vakantie?

Kies uit 3 droombestemmingen

  1. Het Gardameer. Ontdek Verona. Strijk neer op het terras in Peschiera del Garda. Trapper op de fiets naar Sirmione. En geniet in, aan óf op dat mooie Gardameer.

  2. Toscane. Tour door het heuvelige landschap, langs slanke cipressen en wijngaarden. Bewonder San Gimignano. En proef in Florence, Pisa of Siena échte Italiaanse pasta carbonara of frutti di mare. Wijnliefhebber? Volg de Chianti-route!

  3. Languedoc-Roussillon. Verwarmende zonnestralen, het geruis van de zee… Hier komen jullie samen tot rust. En het zandstrand ligt aan jullie voeten. Citytrippen of marken bezoeken? Ga naar Perpignan, Saint-Cyprien, Agde of Sète.

Waar gaan jullie genieten van een super last minute vakantie? Kies snel uit de laatste voordelige plekken en accommodaties!

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.