Campings met safaritenten


Wilt u kamperen in een luxe safaritent? Keuze genoeg bij Vacansoleil! Vier met maximaal 5 personen vakantie in de Kalahari Premium, Kalahari ComfortSerengeti of Safaritent overig. Of verblijf met wel 6 personen in de Kalahari Outdoor of Serengeti XL.

Dat echte kampeergevoel & comfortabele luxe

In een stoere safaritent ervaart u dat echte kampeergevoel. U slaapt in een tent en wordt wakker van de tjilpende vogeltjes. Tegelijkertijd kampeert u in luxe. De safaritenten zijn hoog en ruim. U slaapt in een echt bed én u heeft uw eigen keuken of volledig ingericht keukenblok. In de meeste safaritenten beschikt u zelfs over uw eigen badkamer en toilet! En… alle safaritenten zijn voorzien van een gemeubileerde houten veranda om uitgebreid te tafelen en loungen. De tent? Die staat op een houten vlonder, zodat de vloer altijd droog blijft. Kortom: in de safaritenten kampeert u lekker in de buitenlucht én profiteert u ook van allerlei comfortabele extra’s.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.