Campings met Kalahari Outdoor safaritenten


Tenten midden in het bos voor dat ultieme buitengevoel. Dat zijn de Kalahari Outdoor-safaritenten. U geniet met maximaal 4 volwassen en 2 kinderen van veel privacy, héél veel ruimte, luxe en comfort. Voor elke Kalahari Outdoor-safaritent is ongeveer 100 m2 vrijgehouden. Hier waant u zich echt in het wild. Zeker als u buiten op de ruime veranda zit!

Kamperen in het bos

De unieke Kalahari Outdoor-safaritenten staan midden in het bos in de Dordogne en de Drôme. De tenten hebben rechte wanden en een praktische houten vloer van 15 centimeter hoog. U bepaalt zelf of u 2, 3 of 4 slaapruimtes maakt door tentdelen dicht of open te ritsen. De slaapruimtes zijn ingericht met 1 tweepersoonsbed en 4 eenpersoonsbedden. In de leefruimte? Daar vindt u een volledig ingericht keukenblok met een kookplaat en grote koelkast met apart vriesvak. Tot slot beschikt u over 2 tuintafels met 4 tuinstoelen en 2 verstelbare stoelen, zodat u comfortabel geniet van dat ultieme uitzicht op het bos!

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.