Campings met overige safaritenten


Op een aantal campings staan andere safaritenten dan de Kalahari, Serengeti en Serengeti XL. Deze Safaritenten zijn erg luxe, geschikt voor 4 of 5 personen, en een waar avontuur voor uw koters. Het verschil met de andere typen safaritenten? Dat is bijvoorbeeld de indeling, inrichting en/of grootte.

Unieke indeling

Alle Safaritenten overig zijn uniek. De tenten hebben een oppervlakte tussen de 25 en 35 m2 en een veranda met een oppervlakte tussen de 10 en 15 m2. Ze beschikken altijd over: 2 slaapruimtes met comfortabele bedden, een zitgedeelte en een keuken met magnetron, koelkast en vaak een kookplaat en koffiezetapparaat. De meeste tenten hebben een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

De exacte specificaties van de Safaritent overig vindt u onder ‘Accommodatie’ op de pagina van de betreffende camping.
 

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.