e-middenrange_tent_interieur_front_900x170.jpg

Campings met Serengeti safaritenten

Glamping in een luxe safaritent? Als u voor de Serengeti kiest, dan verblijft u met maximaal 5 personen in een stoere en ultra moderne safaritent van zo’n 27 m2. Is dat alles? De Serengeti heeft ook een ruime veranda met uitgebreide tuinset en soms zelfs airco!

Modern & zeer luxueus

Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien: 2 slaapruimtes met comfortabele bedden, een groot woongedeelte met bank (5de slaapgelegenheid) en een keuken met kookplaat, koffiezetapparaat, magnetron, koelkast en stromend water. Een badkamer? Ja hoor, die is er ook. Net als een toilet en wastafel. De veranda is ingericht met een loungehoek én eethoek.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.