Campings met stacaravans


Kamperen in luxe met alles binnen handbereik? Verwen uzelf met een verblijf op een camping met stacaravans. Alle stacaravans van Vacansoleil zijn lekker ruim. Zelfs als u een groot gezin met 5 kinderen heeft!

8 Typen stacaravans

De Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XLWaikiki , Waikiki XL én de ultra luxe Glamping-stacaravan. Stuk voor stuk heerlijke vakantieverblijven. In elk type stacaravan beschikt u over een zithoek, eettafel, ingerichte keuken met kookplaat en koelkast, badkamer, eigen wc, bergruimte en tuinmeubilair. De Hawaï-stacaravan is iets kleiner en heeft daarom niet altijd een keuken. Welk type u ook kiest, bij uw stacaravan is het goed vertoeven. Zowel binnen als buiten. Wilt u zéér luxueus kamperen? Bekijk dan de Glamping-stacaravans!

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.