header-bali.jpg

Campings met Bali stacaravans


In de Bali-stacaravan kampeert u in alle comfort en ruimte voor uw hele gezin. Meestal is de Bali geschikt voor 6 personen: 4 volwassenen en 2 kinderen.

Comfortabel met praktische extra’s

De Bali heeft 2 slaapkamers, een woongedeelte met slaapbank, 1 badkamer met douche en wastafel, een apart toilet, een keuken met magnetron en grote koelkast met apart vriesvak, meestal een houten veranda, en tuinmeubilair.

Bekijk de video van de Bali voor een impressie.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.