Campings met Fiji stacaravans


Met uw hele gezin naar de camping? Kies uit de campings met Fiji-stacaravans. Deze stacaravans hebben de voordeligste prijs. Meestal is de Fiji geschikt voor 6 personen: 4 volwassenen en 2 kinderen.

Volledig uitgeruste stacaravan

De Fiji-stacaravan beschikt over 2 slaapkamers, een woongedeelte met slaapbank, 1 badkamer met douche en wastafel, een (apart) toilet, een keuken met koelkast, meestal een houten veranda, en tuinmeubilair.

Bekijk de video van de Fiji voor een impressie. 

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.