Glamping stacaravan


In totale luxe, comfort en stijl kamperen? Ga voor glamping! Campings met glamping-stacaravans worden steeds populairder. Logisch, want deze accommodaties zijn super luxe en bieden meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld een hotelkamer. Kinderen? Die spelen buiten op de royale staanplaats.

Extreem luxe

Glamping-stacaravans zijn uitgerust met 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers met veelal een ruime inloopdouche, een wastafel en een toilet. Ook hebben ze een ruime en luxe keuken met magnetron, grote koelkast met apart vriesvak, vaak een Nespresso-apparaat en soms een vaatwasser. Het woongedeelte is uiterst comfortabel en modern. Buiten? Daar treft u een groot terras en luxueus tuinmeubilair!

De exacte specificaties van de Glamping stacaravan vindt u onder ‘Accommodatie’ op de pagina van de betreffende camping.

Bekijk Glamping-video voor een impressie. 

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.