Campings met Hawaï stacaravans


Met z’n tweeën of drieën gezellig kamperen. Dat kan in de Hawaï-stacaravan. Een ruime accommodatie met eigen badkamer met douche én (apart) toilet. Zo geniet u als stel van alle voordelen van de camping!

Voordelen van de camping

Een zwembad, supermarktje, speeltuintje, sportterrein en wasmachines. Maar bovenal: uw eigen knusse plekje in de buitenlucht. Geniet op uw veranda van uw ontbijt en vertrek daarna direct naar een mooie stad. De campings met Hawaï-stacaravans liggen altijd in de buurt van een wereldstad. Ontdek bijvoorbeeld Rome, Florence of Venetië!

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.