Campings met Tahiti XL stacaravans


Wilt u 2 badkamers in uw stacaravan én gezellig met uw hele familie in één accommodatie verblijven? De Tahiti XL is super ruim! Met 3 slaapkamers is deze accommodatie geschikt voor 8 personen (6 volwassenen en 2 kinderen).

XL met dubbel sanitair

In de Tahiti XL profiteert u net als in de Tahiti-stacaravan van 2 badkamers en 2 toiletten. Ideaal voor vakanties met een groter gezelschap! De stacaravan beschikt verder over een keuken met magnetron en grote koelkast met apart vriesvak. Gezellig met z’n achten in de buitenlucht relaxen? Neem plaats op de ingerichte houten veranda met omheining!

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.