header-tahiti.jpg

Campings met Tahiti stacaravans


Wilt u 2 badkamers in uw stacaravan? Dan kiest u voor de Tahiti-stacaravan. De Tahiti is extra ruim en heeft 2 badkamers én 2 toiletten. Ideaal voor gezelschappen met 4 volwassenen of met oudere kinderen. De veranda van de Tahiti? Die is ook lekker ruim. U kunt met 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen) in deze accommodatie verblijven.

Extra ruim en 2 complete badkamers

De ruime Tahiti-stacaravan beschikt over 2 slaapkamers, een woongedeelte, 2 badkamers met elk een douche, wastafel en toilet, een keuken met magnetron en grote koelkast met apart vriesvak, meestal een overdekte houten veranda met omheining, en tuinmeubilair.

Bekijk de video van de Tahiti voor een impressie.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 25,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en, indien van toepassing, eventuele kosten ter plaatse (zoals bijvoorbeeld lokale belastingen). De prijzen voor staanplaatsen zijn altijd op basis van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Het totaalbedrag voor uw vakantie vindt u terug op uw reserveringsoverzicht in het boekingsproces, vóórdat u tot definitief boeken overgaat.