Campings met Waikiki XL stacaravans


De Waikiki XL heeft het grootste aantal slaapkamers: 4! Dus, wilt u vakantievieren met uw hele gezin én uw ouders, vrienden of andere familieleden? Dan is de Waikiki XL uw beste keuze.

4 Slaapkamers, voor 9 personen!

Slaapplekken genoeg. Voor u, uw partner, kids en (schoon)ouders of uw broer/zus, neefjes en nichtjes. In de Waikiki XL staan bedden voor 9 personen: maximaal 6 volwassenen en 3 kinderen. Ook is de stacaravan uitgerust met een woongedeelte, 1 badkamer met douche en wastafel, een apart toilet, een keuken met magnetron en grote koelkast met apart vriesvak, meestal een houten veranda, en tuinmeubilair.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.