Campings met Waikiki stacaravans


De Waikiki is de stacaravan met 3 slaapkamers. Geschikt voor een vakantie met 6 of 7 personen, waarvan 4 volwassenen en 2 of 3 kinderen. De woonkamer? Die is super ruim. En er is altijd een apart toilet.

Altijd 3 slaapkamers

Slapen in een echt bed in een echte slaapkamer. Lekker comfortabel! De Waikiki heeft altijd 3 slaapkamers. Daarnaast beschikt deze stacaravan over een woongedeelte, 1 badkamer met douche en wastafel, een apart toilet, een keuken met magnetron en grote koelkast met apart vriesvak, meestal een houten veranda, en tuinmeubilair.

Bekijk de video van de Waikiki voor een impressie. 

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.