Navajo-RWF_4939-900x170.jpg

Campings met tenten


Kamperen in een tent? Dat is de ideale gezinsvakantie. Op onze campings vindt u compleet ingerichte tenten. Kies uit de bungalowtenten Navajo en Ottawa, of ga voor extra luxe in onze safaritenten Serengeti, Serengeti XL, Kalahari Premium, Kalahari ComfortKalahari Outdoor en overige safaritenten.

Ingerichte bungalowtenten & safaritenten

De Navajo en de Ottawa zijn moderne, ingerichte bungalowtenten voor 6 personen. Echte bedden, een keuken met koelkast, elektra en een terras. Het staat allemaal voor u klaar. Het verschil tussen de Navajo en Ottawa? De Ottawa heeft 4 slaapruimtes in plaats van 3, is iets hoger, de wanden zijn recht en de tent staat op een houten vloer. In de safaritenten geniet u van nog meer luxe. Deze tenten zijn veelal uitgerust met steigerhouten meubels en airco!

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.