Campings met tenten


Kamperen in een tent? Dat is de ideale gezinsvakantie. Op onze campings vindt u compleet ingerichte tenten. Kies uit de bungalowtenten Navajo , Sahara en Ottawa, of ga voor extra luxe in onze safaritenten Serengeti, Serengeti XL, Kalahari Premium, Kalahari ComfortKalahari Outdoor en overige safaritenten.

Ingerichte bungalowtenten & safaritenten

De Navajo en de Ottawa zijn moderne, ingerichte bungalowtenten voor 6 personen. Echte bedden, een keuken met koelkast, elektra en een terras. Het staat allemaal voor u klaar. Het verschil tussen de Navajo en Ottawa? De Ottawa heeft 4 slaapruimtes in plaats van 3, is iets hoger, de wanden zijn recht en de tent staat op een houten vloer. In de safaritenten geniet u van nog meer luxe. Deze tenten zijn veelal uitgerust met steigerhouten meubels en airco!

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.