Campings met Kalahari Comfort safaritenten

In de Safaritent Kalahari Comfort geniet u van súper veel comfort. Hoezo? Deze tent is uitgerust met een eigen badkamer en toilet! Met 5 personen is het hier prima toeven!

Uw eigen badkamer en toilet

In de Kalahari Comfort slaapt u in een echt bed. Uw kinderen of vrienden? Die slapen in hun eigen slaapruimte in echte bedden. In uw eigen keuken met grote koelkast, kooktoestel en magnetron maakt u de lekkerste gerechten klaar. Die smikkelt u vervolgens op in de buitenlucht, aan uw eettafel óf op uw gemeubileerde veranda. Voor het slapengaan een douche nemen? Dat kan in uw eigen Kalahari Comfort safaritent. Lekker praktisch.

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.