Campings met Kalahari Premium safaritenten


De Safaritent Kalahari Premium is geschikt voor 5 personen. Dat kunnen ook 5 volwassenen zijn! Met z’n allen kampeert u in de buitenlucht. Terwijl u wel allemaal in een écht bed slaapt.

Luxe, houten meubels

Het meubilair? Dat is van steigerhout. U beleeft met uw hele gezin dus heerlijk comfortabele avondjes als u bij uw tent een spelletje speelt, een boek leest of uitgebreid gaat dineren. Een drankje en toastje met kaas? Wandel uw safaritent in en haal uw versnaperingen uit de grote koelkast. In het vriesvakje heeft u voor de warme middagen trouwens ook lekkere ijsjes klaargelegd. Koken of even snel iets opwarmen? De kookplaat en magnetron staan voor u klaar! Mmm. Kamperen in de Kalahari Premium wordt één groot en aangenaam avontuur!

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.